Susanne og Thomas

BeskrivelseVi stod for byggestyring samt udførelse, i forbindelse med 80 m2 tilbygning til eksisterende 60'er villa. Løsningen omfattede også anlæggelse af terrasse.
År2013
BeliggenhedHerning
DetaljerTilbygning, Terrasse
Kommentar

Vi fik i sommeren/efteråret 2013 bygget 80 m2 til vores eksisterende hus fra 60’erne. I dén forbindelse var det også nødvendigt at nyanlægge haven og genskabe indkørslen. Projektet omfattede også anlæg af ny terrasse, der bandt den nye & gamle del sammen.

Vi valgte Mureren og Tømmeren til at have ansvaret for den samlede opgave. De stod derfor også for at indhente tilbud til udførelsen af de øvrige opgaver – VVS, elektriker, maler, anlægsgartner.

Vi modtog dermed et udførligt, gennemskueligt samlet tilbud, hvilket gjorde det lettere at gennemgå de forskellige poster, og drøftelser angående ændringer kunne tages på én gang med én person.

Vi havde løbende møder med Thomas, hvor der blev fulgt op på tidsplanen og tilbuddet.

Thomas deltog også i alle møder med arkitekten, og havde der ud over jævnlig kontakt til ham. Alle beslutninger på møderne blev fulgt op af en mail eller skriftlig tilretning af tilbuddet.

Vi har tidligere fået udført en renovering af den eksisterende del af huset, som ikke forløb på en lignende succesfuld måde. Vi mener, at det hovedsagligt skyldes, at dét hold, som M. & T. havde sammensat, arbejdede sammen som et team.

Det gjorde samarbejdet lettere, at vi kun havde én kontakt (Thomas), som koordinerede de forskellige opgaver, og som tog sig af de problemer/spørgsmål der måtte opstå.

Vi vil heller ikke undlade at fremhæve, at alle der arbejde på projektet, var behagelige, imødekomne personer, som havde en faglig standard, der opfyldte vores forventninger og (høje) krav.

 

Susanne & Thomas Klausen

Rugvænget, Herning


  • 80 m2 tilbygning